Uspješna italijanska investicija u Usori: Do kraja godine posao za još 100 radnika (VIDEO)

0
122

Investitor iz Italije u Usori privodi kraju prvu fazu gradnje tvornice za izradu skladišnih regalnih sistema. U njoj bi do kraja godine posao trebalo dobiti 180 radnika.

Za samo pola godine na 16.900 m2 nikao je kompleks za proizvodnju skladišnih, regalnih i poličnih sistema gdje već radi više od 80 radnika.

U toku je finalna montaža opreme i obuka uposlenika u Italiji gdje kompanija ima 4 fabrike.

Među uposlenim radnicima najviše je mladih. Prosječna starost je 27 godina. I u izvođenju zahtjevnih građevinskih radova nadzor je povjeren mladim uposlenicima.

Uspješna italijanska investicija u Usori: Do kraja godine posao za još 100 radnika

Investitor iz Italije u Usori privodi kraju prvu fazu gradnje tvornice za izradu skladišnih regalnih sistema. U njoj bi do kraja godine posao trebalo dobiti 180 radnika.Za samo pola godine na 16.900 m2 nikao je kompleks za proizvodnju skladišnih, regalnih i poličnih sistema gdje već radi više od 80 radnika.U toku je finalna montaža opreme i obuka uposlenika u Italiji gdje kompanija ima 4 fabrike.Među uposlenim radnicima najviše je mladih. Prosječna starost je 27 godina. I u izvođenju zahtjevnih građevinskih radova nadzor je povjeren mladim uposlenicima.

Posted by Senzor.ba on Sunday, February 11, 2018

Comments

comments

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here