Senad Šepić za TV1: SDA i HDZ nemaju interes da promjene Izborni zakon (VIDEO)

0
211

Senad Šepić, predsjednik NB-a, gostovao je na TV1 te se dotaknuo gorućih pitanja kao što je pitanje izbornog zakona ocjenjujući kako SDA i HDZ nemaju interesa za dogovor te da im samo pitanje služi kako bi se pažnja skrenula sa stvarnih problema.

Istakao je i da aktuelna vlast ne želi vidjeti BiH u EU što se može vidjeti i po samim postupcima ključnih političkih aktera koji nemaju ni interesa, ni volje, a niti kapaciteta za tako nešto.

Dotakao se i sastanka Erdogan – Izetbegović – Vučić kao i Elmedina Konakovića koji je danas podnio ostavke na sve dužnosti u SDA.

Senad Šepić za TV1: SDA i HDZ nemaju interes da promjene Izborni zakon

Senad Šepić, predsjednik NB-a, gostovao je na TV1 te se dotaknuo gorućih pitanja kao što je pitanje izbornog zakona ocjenjujući kako SDA i HDZ nemaju interesa za dogovor te da im samo pitanje služi kako bi se pažnja skrenula sa stvarnih problema. Istakao je i da aktuelna vlast ne želi vidjeti BiH u EU što se može vidjeti i po samim postupcima ključnih političkih aktera koji nemaju ni interesa, ni volje, a niti kapaciteta za tako nešto. Dotakao se i sastanka Erdogan – Izetbegović – Vučić kao i Elmedina Konakovića koji je danas podnio ostavke na sve dužnosti u SDA.

Posted by Senzor.ba on Tuesday, January 30, 2018

Comments

comments

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here