Koliko mladih je uspjelo poslovne ideje razviti na tržištu? (VIDEO)

0
186

Svaki četvrti od pet mladih bez razmišljanja želi napustiti zemlju, i to prije svega zbog nezaposlenosti. S druge strane, mladi kojima se pružaju mogućnosti da ideje pretvore u samoodržive projekte – rado bi ostali ovdje i gradili bosanskohercegovačku, umjesto tuđe ekonomije. Koliko omladina ima ideja, naročito onih koje dožive realizaciju?

Koliko mladih ima hrabrosti da istraje u poduhvatima – bila je tema emisije Federacija plus. Gost je bio Jan Zlatan Kulenović, direktor jednog od najvećih servisa za informiranje mladih u BiH.

Koliko mladih je uspjelo poslovne ideje razviti na tržištu?

Svaki četvrti od pet mladih bez razmišljanja želi napustiti zemlju, i to prije svega zbog nezaposlenosti. S druge strane, mladi kojima se pružaju mogućnosti da ideje pretvore u samoodržive projekte – rado bi ostali ovdje i gradili bosanskohercegovačku, umjesto tuđe ekonomije. Koliko omladina ima ideja, naročito onih koje dožive realizaciju? Koliko mladih ima hrabrosti da istraje u poduhvatima – bila je tema emisije Federacija plus. Gost je bio Jan Zlatan Kulenović, direktor jednog od najvećih servisa za informiranje mladih u BiH.

Posted by Senzor.ba on Sunday, March 4, 2018

Comments

comments

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here