“islamizacija putem pokrštavanja”

0
165

“Prepade” me lider HDZ-a, da se u Bosni i Hercegovini zagovara islamska drzava, te krenuh u potragu za dokazima na terenu. U BiH je napr. “vrlo lako” pronaci islamske simbole – po brdima i dolinama – izlivene u beton i celik. Ne treba uopste da vas cudi, da muslimani danas islamiziraju Bosnu i Hercegovinu sa krstovima / krizevima. Mjesec i zvijezda – to je proslost, to je srednji vijek, danas muslimani islamiziraju putem krstova tj. krizeva.

Znate i sami kako su nasi muslimani lukavi. Ma jasta, lukavi su oni buraz – ko ih ne zna, skupo bi ih platio… Ja bih se cak usudio reci, da su bosanskohercegovacki muslimani najlukaviji na svijetu – zato trebate dobro paziti, nista nije onako, kako vam se na prvi pogled cini…
Evo recimo, neupuceni ljudi bi dosli do zakljucka, da se kod ovih silnih krizeva / krstova na svakom cosku BiH radi o katolickom i/ili o pravoslavnom fundamentalizmu. Maaa neeeeee, sve su to buraz muslimani svojerucno postavili, samo da bi nam zamazali oci, sve je to strategija sa ciljem opste islamizacije BiH.
Muslimani nas okruzuju krstovima i krizevima na svakom koraku, tako nas uninaju, time nas paralizuju i dok se mi buraz avizamo vec je kasno – pros´o voz – dok se mi avertimo, vec smo islamizirani…

Izvinite sto ovdje postavih samo jedan mali dio krstova / krizeva u prirodi Bosne i Hercegovine…
Mozda i vi imate vasu omiljenu fotografiju nekih bosanskohercegovackih krizeva? Tako reci, vac omiljeni krst – vas najdrazi bosanskohercegovacki kriz?

I nedajte se zavarati, dobro otvorite oci – gdje god naidjete na neki krst ili kriz u BiH, znajte da je to djelo lukavih muslimana, znajte da se radi o prikrivenoj islamizaciji – po rpincipu:
“islamizacija putem pokrstavanja”.

Sergio Sortic / 07.02.18

Comments

comments

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here